• Categorie - Mizerii 01.07.2009 - 19:16

  Cum funcţionează justiţia în românia…

  Tot am zis că nu mă mai intereseaza nimic la capitolul românia, politică, hoţie, alegeri, nici ce face Băsescu, etc (nu se merită să murdăresc blogul), dar uite că iar s-a întâmplat ceva de îmi vine să îmi bag ceva şi să strig în gura mare Fuck You Romania.

  E vorba de accidentul din Bucureşti de acum mai bine de un an în care Tatiana Duplei, o tânără studentă din republica Moldova a fost spulberată pe trecerea de pietoni din dreptul Muzeului Satului de o limuzină de lux condusă de o femeie pe nume Anamaria Straus.

  Am mai scris un post despre tragedia asta şi anul trecut, mai scriu şi acum, să se înteleagă cât de bine cum se aplică legea în românia.
  Au mai scris şi alţii despre asta, Bad Pitzi şi nici nu-i mai ştiu pe toţi.

  Şi până acum ştiam, dar odată cu acest caz se confirmă regula că legea e pentru pulimea de rând, pentru cei bogaţi funcţioneaza o altfel de lege:
  Te omor şi te plătesc.

  Vreme de mai bine de un an, am putut citi în presă cum s-a lălăit, tergiversat şi amânat această problemă în justiţie, anchete, expertize tehnice că n-au ţinut frânele maşinii, investigaţii medicale ale făptaşei la o clinică de psihiatrie din Germania, doar doar o sa reiasă că e afectată psihic profund sau fără discernământ, orice acolo numai să nu meargă la puşcărie să-şi primească binemeritata pedeapsă că a omorât un om pe trecerea de pietoni.

  Dintr-un articol de astăzi aflăm că femeia nu va face nici o zi de închisoare, şi va trebui să plătească familiei victimei aproape 200.000 de euro daune morale.
  Pe deasupra a mai fost drastic pedepsită să urmeze anual cursuri de pregătire teoretică, pentru cunoaşterea noţiunilor rutiere, de mecanică şi de prim-ajutor.
  Rezonabil nu?
  De mecanică are nevoie să înteleagă mai bine cum funcţionează frânele unei maşini (eu înţeleg că rămâne cu permis auto în continuare) iar de ceva cunoştinţe de prim ajutor are nevoie pentru alte posibile viitoare victime, în caz că mai spulberă pe careva cu maşina să nu mai stea să privească ca proasta pe marginea drumului şi să comenteze arogant în timp ce nenorocitul(a) îşi dă ultima suflare.

  Felicitări domnilor avocaţi, magistraţi, judecători, întregului sistem legislativ din românia.

  Etichete: , , ,

  Dacă ţi-a plăcut, trimite mai departe:

  Twitter FaceBook YM eMail
  Lenjerie.ro - 16% comision
 • Alte articole interesante

  Loading...

 • Scrie un comentariu!

 • Go to Top

Web conections

Alte articole

Comentarii recente

 • Imi plac la nebunie motoarele, dar mi-e frica de d... »
 • @yooo - absolut toate detaliile sunt descrise aman... »
 • Daaaa m-am convins.....si eu am primit unul din pl... »
 • Salut all...am si eu o intrebare...cum fac sa moni... »
 • @Dyeve - si mie imi place vintage-ul, o lume facin... »
 • Awwww! Ce mistoace sunt! Benefice sau nu aceste re... »
 • @Versuri - se spune Hayabusa, aia le da clasa la t... »
 • Le-am mai vazut:)).Caterinci pe acolo. »

Mie îmi plac filmele vechi!