• Categorie - Mizerii 23.01.2010 - 18:51

  De foarte mulţi ani de zile duc groază încă din decembrie când se apropie sărbătorile, pentru că ştiu că după, urmează începutul de an.
  Pentru mine cel puţin este cea mai mizeră perioadă din an, pentru că:
  - probleme de servici, cât eram în servici, toţi vin cu idei noi;
  - probleme tipice de rezolvat precum plăţi, impozite care nu le poţi rezolva odată să ştii că te-ai scăpat pentru ca autorităţile locale se hotărăsc ceva mai târziu de câţi bani să te jumuleasca anul ăsta, deci problema rămâne deschisă până prin februarie;
  - problemele şi figurile de iarnă cu maşina;
  - la care se mai adaugă plata asigurării obligatorii auto, plata hostingului la site-uri;
  - anul ăsta am în plus un bonus de două probleme mari de rezolvat, îmi expiră permisul de conducere şi buletinul;
  - mai am eu în subconştientul meu o chestie nasoală legată de începutul de an pentru că acum câţiva ani la început de an a murit tata, (în 7 ianuarie);

  Şi ca să fie pus capac la toate astea, mari probleme şi cu site-ul, probabil a-ţi observat cei care intraţi zilnic pe aici, am reuşit performanţa într-o săptămână să schimb hostingul de două ori. Problemele au plecat de la faptul că îmi trebuia trafic mai mult, eu am vrut pe bani mai puţini, unde e ieftin nu e calitate, aşa că toată săptămâna am mutat pe file de pe un server pe altu, am făcut teste, am aşteptat propagări DNS, îs cam terminat cu nervii, dar acum e bine, pot să-mi văd de treabă liniştit în continuare în privinţa asta. Site-ul se încarcă şi mai rapid la orele de vârf, acum e ok.

  Etichete: ,

  Dacă ţi-a plăcut, trimite mai departe:

  Twitter FaceBook YM eMail
  Lenjerie.ro - 16% comision
 • Alte articole interesante

  Loading...

 • 2 comentarii

  WP_Modern_Notepad

  • Marian

   Bupa cea mai mare nefericire(nervi,suparare,greutati) tot ce ii considerat “urat” vine si ceea ce e considerat “frumos” .
   Parerea mea este ca noi traim sa suferim iar la batranete ce-i mai multi dintre noi ne vom spune “EEe am trait atatea ce mai conteaza ce facem si acum” ?
   Daca va plictisiti vizitati portal-mania.ro ,Comunitate de Rock-iala!


  • dyeve

   Eu zic ca aproximativ toti trecem prin aceste stari; subscriu si eu la cele legate de autoturism impreuna cu asigurarile, frigul si toate cele legate de circulatia cu masina personala ( de multe ori e de preferat metroul :( ).

   Si eu m-am saturat de multe..dar, in fiecare zi ma reuscitez singurica si o iau de la capat pentru ca am o motivatie macar; iar atunci cand o ai, merita sa traiesti si sa infrunti toate mizeriile din politica ( la care nu ma pricep mai deloc, decat strictul minim necesar “pe economie”:))) plus cele din viata personala..s.a

   Dar, asa cum spuneam intr-un post de-al meu..Let’s celebrate the life each day!..pt.ca daca tot ni s-a dat, sa ne bucuram de ea si de toate clipele frumoase, fie si urate si stresante uneori..pana la urma este vorba de viata..

  Scrie un comentariu!

 • Go to Top

Web conections

Alte articole

Comentarii recente

 • Imi plac la nebunie motoarele, dar mi-e frica de d... »
 • @yooo - absolut toate detaliile sunt descrise aman... »
 • Daaaa m-am convins.....si eu am primit unul din pl... »
 • Salut all...am si eu o intrebare...cum fac sa moni... »
 • @Dyeve - si mie imi place vintage-ul, o lume facin... »
 • Awwww! Ce mistoace sunt! Benefice sau nu aceste re... »
 • @Versuri - se spune Hayabusa, aia le da clasa la t... »
 • Le-am mai vazut:)).Caterinci pe acolo. »

Mie îmi plac filmele vechi!