• Categorie - Imagini din Ineu 18.11.2009 - 19:09

  Am profitat de faptul că azi a fost soare afară şi am dat câteva ture prin oraş cu camera foto. În acest post ne limităm la pozele cu bannere de dimensiuni impresionante cu cei care visează la ciolanul suprem în stat.
  Afişe şi pancarde mai mici sunt lipite pe toate gardurile, până şi pe copaci, nu are rost să insist asupra lor.

  Foto 1
  La intrarea în Ineu dinspre Arad în faţă la Tricotaje SA & Jolidon ne întîmpină sobru dl Crin Antonescu alături de dl Călin Abrudan, şeful organizaţiei judeţene de tineret PNL Arad şi Nogea Adrian, actual viceprimar Ineu.
   

  PNL - Voteaza Crin Antonescu!

   
  Foto 2
  Mergem mai departe, încă 200 de metri până trecem de Lukoil, unde tronează PD-L-ul, pe un suport metalic publicitar între benzile de circulaţie, dl Traian Basescu, zâmbitor, gesticulează ceva, nu ştiu ce vrea să transmită şoferilor care se îndreaptă spre Arad. Este însoţit de dl Mehelean Nicolae, Primar Ineu şi dl Nicolae Ioţcu, Preşedintele Consiliului Judeţean.
  Panoul mai prezintă nişte mâzgălituri neesenţiale ale unora care nu prea iubesc PD-L-ul, dar altceva arată mai interesant. Efectul de gratii. “Behind Bars”. De fapt panoul nu are o placă opacă în spate, şi lumina soarelui produce acest efect vizual din cauza unor benzi care susţin panoul în spate. Nici cu photoshop-ul nu reuşea mai bine!
   

  PD-L - Voteaza Traian Basescu!

   
  Foto 3
  Acelaşi Traian Băsescu care la acelaşi colţ de stradă ne ura în 2004 “Să trăiţi bine!”
  - O fi uitat, sau acum nu mai vrea să trăim bine?
   

  PD-L - Voteaza Traian Basescu!

   
  Foto 4
  Mircea Geoană alături de câţiva activişti locali marcanţi PSD, posterul nu prea e la vedere, în orice caz se vede mult mai bine noaptea pentru că e luminat de două halogene deasupra.
   

  PSD - Voteaza Mircea Geoana!

   

  Etichete: , , , , , , ,

  Postat de: andrian

  Bookmark and Share   Trimite pe Twitter    Trimite pe YM
 • Poate o să-ţi placă şi:

  Loading...

 • 4 comentarii

  WP_Modern_Notepad

  • Parerea Mea spune:

   Toti sunt din acelasi “material” maro.. parerea mea.. oricum si oricat as vrea nu pot sa sustin nici un politician fiindca asa cum zici si tu.. toata e o vanatoare pentru ciolan si nimic altceva… mergand la vot nu facem decat sa alegem pe cel care ma prinde bucata mai mare, noi alegandu-ne din nou cu nimic…..
   …apropo am ajuns pe blogul tau de pe orator.ro pe care mai intru din cand in cand. Acum vazand cate articole am de citit aici ccred ca o sa il bookmark-ez si pe al tau!


  • Trodat spune:

   foarte tare poza 2, poate or sa treaca la un moment dat pe acolo liderii pdl si or sa-si dea seama ca pot ajunge si dupa gratii ….desi ma indoiesc


  • Anunturi Gratuite spune:

   Dar eu cu cine votez? Eu raman la parerea mea ca din cine este in cursa nu merita nimeni :) deci votez cu mine si stau acasa


  • andrian spune:

   @Anunturi Gratuite – Nu merita absolut nici unul. Ignore all. Sau cel mult sa mergem sa votam la misto cu Vadim.

  Scrie un comentariu!

 • Lenjerie.ro - 11% comision
CIF Tech Hosting
Magazinultau.ro
Soapta ta de muzica
OKIAN.ro
MagazinulDeCase.ro - Vand Casa
ANTICARIAT ONLINE.COM
Cadouri de la FUNGIFT.RO
Prăjituri, torturi - reţete culinare în imagini
Dama de te pica
Sa pastram Romania Curata!
Lenjerie.ro - 11% comision

Best Posts

Categorii