• Categorie - Gadgets, mobile 01.04.2009 - 00:05

   
  NOKIA 6300
   
  Nu este nicidecum o glumă de 1 aprilie, în urmă cu ceva timp scriam un post sau altul despre cum şi de ce am hotărât să renunţ la clicknet în favoarea net-ului de la RDS.
  Iată cum am intrat în posesia telefonului Nokia. La vreo 3 zile după ce am anunţat telefonic cererea de renunţare la clicknet (nu vroiam să renunţ şi la telefonul fix), m-a sunat o tanti de la departamentul rezilieri care n-a reuşit să mă convingă să mă răzgândesc în ceea ce priveşte clicknet-ul şi mi-a făcut oferta “un nokia 6300 gratis” în schimbul prelungirii cu doi a contractului doar pentru telefonul fix rămas (!), pe care oricum nu am avut de gând să-l desfiinţez.
  Doar aşa ca să fie ei siguri că nu îmi vin mâine ceva păsărici la cap să zic că nu mai îmi trebuie nici telefon fix de la ei.
  Am fost de acord după ce m-am documentat în legătură cu telefonul.
  Tanti a mai pomenit ceva despre faptul că oferta se aplică doar clienţilor serioşi, adică celor care i-au umflat de bani la greu de-a lungul anilor, mai exact care au plătit fest facturi mai mari de 60 de RON, nu ştiu cât timp. Dar oare cine nu le plăteşte mai mult de 60 RON/lună, mai ales dacă ai şi net de la ei sau vorbeşti la telefon moderat, să nu zic strictul necesar, este imposibil să plăteşti mai puţin.
  Ieri am fost la sediul lor din Arad de pe bulevardul Revoluţiei, am semnat prelungirea pentru fix şi am ridicat telefonul nokia, care are nişte performanţe deloc de neglijat, specificaţiile mai jos.
  Tips &Tricks!
  Şi dumneavoastră puteţi face la fel, bineinteles dacă nu vă aflaţi cu ei în vreo perioadă contractuală obligatorie, îi sunaţi la relaţii clienti şi le spuneţi că doriţi să renunţaţi la unul sau toate serviciile lor. În realitate nu doriţi acest lucru, dar ei vor sări singuri cu oferta!
  O parte din banii care le-aţi dat de-a lungul timpului, se pot întoarce în buzunarul dumneavoastră!
   

  NOKIA 6300

   
  Specificaţii tehnice:
  Cameră digitală 2 Megapixeli, cu 8x zoom digital ; Video cameră (176 x 144 pixeli) ; Display: TFT, 16.7 milioane culori, 240 x 320 pixels (2 inch) ; Music player (formate: MP3, MP4, AAC, AAC+, eAAC+, H.263, H.264) ; Radio FM stereo cu Visual Radio ; Handsfree integrat ; Comenzi vocale şi înregistrare audio ; Ringtonuri MP3, ringtonuri polifonice 64 instrumente, ringtonuri video ; Mesaje: SMS, MMS, email, Instant Messaging, mesaje audio Nokia Xpress ; Push to talk ; Jocuri Java ; Organiser personal cu calendar, To-do list şi notiţe ; Contacte (până la 1000) ; Ceas cu alarma şi cronometru ; Memorie: 7.8 Mbytes plus card microSD (maxim 2 Gbytes) ; Conectivitate: Bluetooth 2.0, USB ; WAP, GPRS Class 10, EDGE ; XHTML web browser ; Vibraţii ; Triband ; Mărime: 106 x 43 x 12 mm ; Greutate: 91g ; Durată baterie convorbiri: 3.5 hours ; Durată baterie în standby: până la 14.5 zile (350 ore)

  Etichete: , , , , , ,

  Dacă ţi-a plăcut, trimite mai departe:

  Twitter FaceBook YM eMail
  Lenjerie.ro - 16% comision
 • Alte articole interesante

  Loading...

 • 2 comentarii

  WP_Modern_Notepad

  • Korbu

   felicitari pentru telefonul gratis :p, isi face treaba foarte bine, am si eu unu de 2 ani, nici o problema cu el, este aproape ca nou.


  • andrian

   @Korbu – pina acum am toate motivele sa fiu superincintat de el din ce-am vazut, am configurat si net-ul, dar cred ca mi-ar trebui o saptamina sa am timp sa vad tot ce stie sa faca.

  Scrie un comentariu!

 • Go to Top

Web conections

Alte articole

Comentarii recente

 • Imi plac la nebunie motoarele, dar mi-e frica de d... »
 • @yooo - absolut toate detaliile sunt descrise aman... »
 • Daaaa m-am convins.....si eu am primit unul din pl... »
 • Salut all...am si eu o intrebare...cum fac sa moni... »
 • @Dyeve - si mie imi place vintage-ul, o lume facin... »
 • Awwww! Ce mistoace sunt! Benefice sau nu aceste re... »
 • @Versuri - se spune Hayabusa, aia le da clasa la t... »
 • Le-am mai vazut:)).Caterinci pe acolo. »

Mie îmi plac filmele vechi!