• Categorie - Gadgets, mobile 14.12.2009 - 04:07

  Despre aniversarea a 60 de ani de activitate McIntosh, am mai scris prezentând modelul vechi, dar fabricat în 2009 în serie limitată MC 275 audio system.

  Cu ocazia aniversării, McIntosh perseverează în reluarea producţiei în serie limitată a mai multor modele de aparatură audio HI-FI de tradiţie care au făcut istorie în anii 1950, refabricate astăzi tot handmade dar cu o tehnologie ceva mai modernă, care păstrează aceeaşi linie de design şi parametrii de funcţionare.

  Modelul din imagine, MXA60 este un sistem audio complet construit în carcasă de oţel, front panel din sticlă neagră, VU-metre iluminate în albastru, păstrând acelaşi design exterior. Diferenţa constă în etajele finale de putere 75 W liniar care sunt tranzistorizate cu protecţie la scurt circuit, preamplificarea se face tot cu tuburi electronice ca acum 60 de ani, fiind superioara din multe puncte de vedere.

  Un adevărat deliciu pentru colecţionarii cu bani, pentru că, să nu vă închipuiţi că aşa ceva costă cât un bullshit de unică folosinţă ‘made in china’. Sunt lucruri proiectate şi construite să dureze o viaţă.

  De ce altă dovadă mai avem nevoie să realizăm ca adevăratele valori nu mor niciodată…

  Sursa, mai multe modele: mcintoshlabs.com
   

  McIntosh MXA60 Integrated Audio System

   

  Etichete: , , ,

  Postat de: Andrian  

  Twitter FaceBook YM

  Lenjerie.ro - 11% comision
 • Poate o să-ţi placă şi:

  Loading...

 • 4 comentarii

  WP_Modern_Notepad

  • Cipri

   Adevarul e ca multe din lucrurile care se fac in prezent nu sunt facute sa tina o viata. Se merge tot mai mult pe principiul de consumabile si nu e vorba doar de sisteme audio.


  • Andrian

   @Cipri – Mie-mi spui… Sa mearga pana iesi cu el din magazin sau cel mult cat e garantia.


  • Trodat

   au facut studii, au vazut ca dupa x ani produsul respectiv oricum nu mai e folosit sau e schimbat cu altul mai nou, dasta nu mai fac produse care sa tina o viata, exact ca la masinile de teren, doar 10-20% din posesori le foloseau off-road ….si asa au aparut SUV-urile…


  • Cipri

   Se strică a doua zi după ce a ieşit din garanţie…

  Scrie un comentariu!

  AMA Fashion - 12% comision, 6 luni

My webspace

Best Posts

Categorii