• Categorie - De râs 21.11.2008 - 21:40

  am vazut-o aiurea pe net si mi-a placut

  Acestea sunt stirile zilei de 1 aprilie 2009, cind efectele crizei financiare mondiale vor fi maxime.

  In Europa, lucrurile merg rau. Moneda euro s-a depreciat atit de mult, incit a depasit un nou prag psihiatric, ajungind la paritate cu cea din Botswana.

  Criza financiara loveste toate bancile, pina si pe cele de sperma, care nu-si mai reinnoiesc abonamentele la revistele pentru adulti. somajul a crescut atit de mult, incit nu se mai fac angajari decit la birourile pentru somaj.

  Nicolas Sarkozy reuseste cu greu echilibrarea balantei bugetare a Frantei, fiind nevoit sa scoata la licitatie jumatate din garderoba Carlei Bruni.

  In Marea Britanie, Regina incearca mentinerea economiei pe linia de plutire prin acordarea titlului de „Sir” contra cost si astfel Roman Abramovici devine primul „Cup” din istorie.

  In Italia, Ferrari anunta lansarea unei autoutilitare, care va putea atinge 60 de kilometri pe ora.

  Exista insa si vesti bune. China a aprobat imprumutul solicitat de Banca Centrala Europeana, in schimbul sustinerii de catre UE a candidaturii orasului Beijing la organizarea urmatoarelor zece editii ale Olimpiadei, cele doua parti convenind ca presedintele Mao sa apara pe bancnota de 1.000.000 de euro.

  In SUA, efectele crizei sunt atit de profunde, incit presedintele nou-ales e nevoit sa-si ia o a doua slujba. Oferta de subinchiriere a Casei Albe, publicata in Wall Street Journal, a ramas fara ecou, deoarece nici Bill Gates nu mai indeplineste noile conditii de creditare. La citeva zile dupa ce „Dow” s-a despartit de „Jones”, facindu-si indice separat, Bursa din New York s-a redeschis pentru prima oara pe plus dupa o pauza de sase luni, gratie unui grup numeros de turisti japonezi care au platit cash biletele de intrare. Prezent in emisiunea lui Larry King de la CNN, Osama bin Laden se arata dezamagit de faptul ca nimeni nu-l mai cauta, nici macar pe Google, deoarece pretul pus pe capul lui a scazut la 25 de centi, platibili in rate.

  In Romania, ANL introduce sistemul „buy back”, prin care persoanei care isi cedeaza locuinta pentru ca nu mai poate plati intretinerea i se achita prima rata la cumpararea unui kil de cartofi. ProTV lanseaza concursul „Girez pentru tine”. intr-o perioada in care pina si Lufthansa a luat masura de a porni motoarele avioanelor numai la decolare, TAROM surprinde pe toata lumea anuntind ca va organiza un zbor pe Luna, cu un avion pilotat de Florea Geica. Mircea Geoana aplauda ideea unei lansari romanesti in spatiul cosmic, insa compania aeriana corecteaza apoi greseala din comunicat, precizind ca era vorba de „un zbor pe luna”. In urma grevei directorilor de banci, premierul Tariceanu le aproba acestora o crestere salariala de 50 la suta. Seara, Renault anunta reluarea lucrului la uzina din Pitesti, unde va intra in fabricatie noul model popular „Dacia 2009”, intr-un singur exemplar.
   

  Criza financiara

   

  Etichete: , ,

  Dacă ţi-a plăcut, trimite mai departe:

  Twitter FaceBook YM eMail
  Lenjerie.ro - 16% comision
 • Alte articole interesante

  Loading...

 • Scrie un comentariu!

 • Go to Top

Web conections

Alte articole

Comentarii recente

 • Imi plac la nebunie motoarele, dar mi-e frica de d... »
 • @yooo - absolut toate detaliile sunt descrise aman... »
 • Daaaa m-am convins.....si eu am primit unul din pl... »
 • Salut all...am si eu o intrebare...cum fac sa moni... »
 • @Dyeve - si mie imi place vintage-ul, o lume facin... »
 • Awwww! Ce mistoace sunt! Benefice sau nu aceste re... »
 • @Versuri - se spune Hayabusa, aia le da clasa la t... »
 • Le-am mai vazut:)).Caterinci pe acolo. »

Mie îmi plac filmele vechi!